Toolbar BiggY-ZoNe

Instaleaza-ti si tu toolbar-ul BiggY-ZoNe. Pentru instalare fa Click pe el.

toolbarpowered by biggy

Author Topic: Sticky: Arhiva Stiri si Anunturi!  (Read 667 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BiggY

• Guest
  • Respected Member
  • Popularitate +191/-52
  • Best Of the Best
    • BiggY-ZonE
Sticky: Arhiva Stiri si Anunturi!
« on: February 03, 2009, 01:54:57 AM »
Forum mai rapid: incepand cu ziua deazi(15.04.09) forumul nostru nu mai este hostat pe acelasi server cuserver-ul de counter-strike , astfel performantele forumului vor crestesimtitor. Acest lucru a fost posibil in urma ajutorului primit dinpartea unor membri ai acestei comunitati care punanand mana de la manaam reusit sa ne permitem sa apelam la o firma de Web-Hosting. Daca vreisa faci si tu parte din acest grup select trimite un PM unuia dintreAdministratorii acestui forum.
  Va multumim ca ne sunteti aproapesi va rugam profitati pe deplin de viteza forumului de care dispunem inacest moment si in viitor.

==> 26.05.2009<==

IMPORTANT:tinemsa va informam ca ne-am schimbat adresa serverului din cauza faptuluica am dorit inbunatatirea calitatii jocului. Momentan dispunem depeering cu cele mai importante retele de internet din tara si nu numai.Asadar incepand cu aceasta data adresa serverului de CS este 89.44.246.109:27015  /  cs.biggy-zone.com .

>>
INCREDIBIL: tinem sa va aducem la cunostinta faptul ca toata clasa Clicknet (92.84.0.0) a fost BANATA , asta dupa dupa ce am pus in balanta numarul mare probleme cauzate de clientii Clicknet ce folosesc aceasta clasa si numarul celor ce erau aproape de server. Ne pare rau pentru cei ce nu mai pot intra pe server din aceasta cauza si dorim intelegere din partea lor. Cei ce tin cu adevarat la acest server si doresc sa intre in continuare pe server cu siguranta isi vor schimba providerul ,  unul ce ar trebui schimbat oricum dupa parerea noastra.

==> 20.03.2009<==

IMPORTANT: incepand cu aceasta data adresa serverului de CS este 86.55.89.214:27015

==> 01.04.2009<==

Top5 pe luna Martie se prezinta astfel:
- BANDI
- ForgetMe
- Pityu
- vecto
- oRb*
Pentru a vizualiza Top15 complet click AICI

==> 02.02.2009<==

Incepand cu data de  09.02.2009 cei care au cont de slot/vip/admin nu se vor mai putea conecta pe server cu numele lor decat daca insereaza un nou camp in setinfo . Este vorba de " _parola parolata ", unde "parolata" este parola contului tau. Practic am facut o schimbare de la  vechiul _pw  la _parola . Am adus aceasta schimbare pentru a vedea care dintre voi mai activeaza si foloseste contul si pentru ca am fost nevoiti in urma unui update la server.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze in cazul in vor aparea probleme!

HOT NEWS!

>>SENZATIONAL!!!

Castigatorul Cupei 1Vs1 este biggy . Finala a avut un record de 14 spectatori  si a avut un final senzational , biggy reusind sa revina dupa ce la un moment dat scorul a fost de 22-29 . Felicitari  ambilor finalisti si multe multumiri tuturor celor ce au participat la aceasta cupa!

>>
Inca un slot public: incepand de azi: 08.02.2009 am crescut numarul de sloturi publice de la 21 la 22. Asadar de acum incolo se vor putea conecta 22 de jucatori pe server in loc de 21 .  Jucatorii ce au Slot sau Steam se vor putea conecta chiar daca pe server sunt prezenti 22 de jucatori. :thumbsup:

==> 04.01.2009<==
         Tinem sa va anuntam ca am facut un mic UpDate la server , pentru a putea accepta si jucatori cu Steam si fara Steam ( NoSteam). Din aceasta cauza  este posibil ca la unii dintre voi sa nu mai apara Serverul la Favorites.
  Pentru a remedia aceasta problema nu trebuie decat sa urmati pasii de aici: http://biggy.no-ip.biz/index.php/topic,1111.msg8521/topicseen.html#new .

Mult succes tuturor in rezolvarea "problemei" si spor la fraguri. :mml: :D

==> 01.02.2009<==
TOP5 pe luna Ianuarie:
     -vecto
    -boboBoggY
    -BANDI
    -PlayBoy 
    -oRb* 

Lista cu primii 15 jucatori ai lunii Ianuarie o gasiti AICI.
« Last Edit: November 23, 2009, 04:09:59 AM by BiggY »
ATENTIE: aceasta semnatura nu este originala! (este inspirata din ideile mele!)
__
Doar la noi aveti parte de:
>> seriozitate , calitate si profesionalism .
>> Pachet Steam complet incepand de la numai 40RON! 
>> suport si ajutor 24/24 . 
>> admine si sloturi gratis !
>> raspunsuri aproape instant la cererile voastre unban/slot/admin .
>> acoperire in intreaga tara si nu numai la un ping convenabil :))