Home Edition ? .. silenthilurile sunt cam nasoale
Ce gen de jocuri iti plac mai mult ? fps..tps.. rpg etc
ai jucat Resident Evil 5 ?
Hai sa lasam jocurile alea 
Ma cam rupi 1vs1 la counter ?
tot la jocuri am ramas
Cred ca am suparato pe ameena 30 intrebari + inca 30 de la tine
inca le descifreaza
Habar n-am... mie 1 mi-a placut

Nu ma pot decide intre fps si rpg

zic both... am jucat si resident evil 5 dar nu mi-a placut veci gameplayul ala nasol

...adica se misca ca un melc caruntu ala in timp ce fug spre tine vreo 30 de zombi cu topoare,pietre si drujbe plus ca ai maxim 20 de gloante la un amarat de pistol si cu vreo 5 gloante reusesti sa omori un mort dinala deci...

N-am adversar la 1vs1

ce modest sunt

acuma sincer care sa ma faca pe mine la 1vs1 is putini,dar ma refer ca skill pe o harta gen aim_map sau orice harta aim sau una simpla,la d2 sau alte harti pierd la tactica tot trebuie sa mergi pe shift la sunet si ma enervez si ma duc ca un elefant pe harta

si rundele dureaza prea mult si imi pierd si interesul, cand pe un aim_map mereu esti in priza

... mai tot zicea vecto (Zeul) sa dam 1vs1 dar inca n-am avut ocazia

Da

pregatim 100 pe seara?
asculti Skizzo Skillz?
de acolo vine numele tau?
Nu ascult Skizzo Skillz

...
si mda numele meu

am mai explicat povestea nickului meu in 3 topicuri pana acuma

Citit in italiana are aceasi fonetica cu schizzo cuvant italian(mare parte din copilarie am petrecuto in italia

) care inseamna schita (de desen)- am ales nick-ul acesta pt ca imi place foarte mult sa desenez, este oarecum legat de mine si zic ca mi se potriveste

. Si pe vremea cand am inceput sa joc cs (cu 5 ani in urma) nici nu am auzit de Skizzo Skillz asta... scriam Skizzo pe Google (din plictiseala) si nu imi aparea nici un Skizzo Skillz nicaieri, deci el mi-a furat nicku