Nu e prima data cand am fost in Bucuresti dar e prima data cand am avut onoarea deosebita sa intalnesc cativa din membri comunitatii BiggY-ZonE.
Sa vedem cu ce amintiri am ramas ..

Inafara de faptul ca Bucurestiul te termina prin caldura agitatia si stresul ala [lucruri care deja le stiam] plimbarica cu domnu Biggy din Obor pana la tanti cu hostu si pana in Unirea, cu opriri la terase mi-a prins tare bine. Apoi a venit intalnirea cu Bubulina si Alecsa si mai apoi cu melcu si Momeala. Ce pot zice .. m-am distrat de numa cu voi la terasa

si apoi prin parc p-acolo. Cred ca melcu pana a terminat primele 2 beri a fost cea mai tacuta persoana din viata mea

Urmatoarea zi a venit showul, cand dupa despartirea de pisicuta si raluca am bagat o tranta de zile mari in graba spre tren care pleca in 10 minute. Un adidas la mijlocul strazii, unul langa troruar, eu intins pe jos pe strada

Ce sa zic.. julitura la umar si cot, lovitura la os la sold si glezna stanga sucita si umflata

.
Dar macar toate astea mi-au ramas ca amintiri ... si desigur sa nu uitam de cadoul lui Momeala, adi_melc, Bubulina si Alecsa pentru mine si papy
[pozele atasate]. Multumim

Nu pot decat sa spun ca imi pare nespus de bine ca am reusit sa va cunosc mai de aproape si ca imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa ma intalnesc cu mai multi.
PS. Alecsa astept pozele alea de pe telul tau