Statistici complete cu toti jucatorii de pe Cs.BiggY-ZoNe.CoM o puteti gasi la adresa: www.stats.biggy-zone.com !
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Eu cred ca dupa moarte, va trece vreo 500 ani si omul va fi inviat. Nu de Dumnezeu, ci de stiinta. In viitor, tehnologia va fi capabila sa invie oameni.
1. Stiinta nu va putea niciodata explica cum: a. din o bucata de lemn (aka icoana) poate sa curga lacrimi (si nu, nu era rasina, si nici nu avea furtun atasat, doar o bucata de lemn, si cazurile astea sunt des intalnite)b. focul de la Sfantul Mormant din noaptea invierii nu arde, si mai mult, apare singurc. un butuc crapat in 2 avea pe dinauntru semnul crucifixului (asta am vaz cu ochii mei, si nu era desenat, sau o simpla coincidenta)d. alte feluri de asemenea minuni. e. cum unii care au fost in moarte clinica, au vazut raiul, sau ma rog, ceva asemanator. Toti relateaza aceeasi chestie over and over again, ca tunel, ca lumina alba, ca un loc superb, pentru care nu au cuvinte. Dupaia au revenit si se vedeau de sus pe masa de operatie, si auzeau cristal clear ce vorbeau medicii, ei fiind practic morti. Explica-ti-mi chestiile astea "stiintific".
Sunt identice mai putin din punctul de vedere al marimii . Atunci de ce nu e viata pe Luna ?